Μια εικόνα με ένα ψάρι.

"ΨΑΡΙ ΣΤΟΥ ΑΒΑΝΤΗ"

Ένα εστιατόριο με ποικιλία θαλασσινών, μα με βασιλιά στο μενού αυτόν που κήρυξε το εστιατόριο Αβάντη όχι απλά καλό, αλλά μοναδικό: « το ψάρι » !!

Η Ιστορία του Εστιατορίου ΑΒΑΝΤΗ

πώς γράφτηκε η πρώτη σελίδα...

konstantinos-avantis

Το έτος 1983, στη Ρόδο στην παραλία Αφάντου, το εστιατόριο ΑΒΑΝΤΗΣ ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Αβάντη. Τότε είχε τη μορφή μίας μικρής παραθαλάσσιας ταβέρνας. Όμως, χάρη στις παραδοσιακές γεύσεις και στο μαγευτικό και μοναδικό τρόπο ψησίματος του ψαριού, κατάφερε να γνωρίσει ιδιαίτερες στιγμές σερβίροντας και εντυπωσιάζοντας τον ουρανίσκο πολλών προσωπικοτήτων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το πιο σπουδαίο όμως επίτευγμα είναι ότι κατάφερε να κάνει κάθε Ροδίτη πελάτη αλλά και κάθε επισκέπτη του νησιού όταν επιθυμεί ψάρι να σκέφτεται αμέσως το εστιατόριο ΑΒΑΝΤΗΣ.

Σήμερα χάρη στην ευαισθησία και το μεράκι όλης της οικογένειας Αβάντη, το εστιατόριο πλήρως ανακαινισμένο, βρίσκεται σε μία έκταση 6 στρεμμάτων δίπλα στη θάλασσα με διακόσμηση που θυμίζει θάλασσα, ώστε η ανάγκη για φρέσκο ψάρι να ικανοποιείται κερδίζοντας όλες τις αισθήσεις.

Το Εστιατόριο

ποιότητα - παράδοση - εξυπηρέτηση

Ένα εστιατόριο με ποικιλία θαλασσινών μα με βασιλιά στο μενού αυτόν που μας κήρυξε όχι καλούς αλλά μοναδικούς: "το ψάρι" !! Ένα εστιατόριο με γαλανόλευκο, ζεστό και φιλικό περιβάλλον που θυμίζει Ελλάδα και μυρίζει θάλασσα. Ένα εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα με μοναδική θέα την υπέροχη παραλία του Αφάντου και με τη μυρωδιά της τόσο κοντά ώστε να σας ανοίγει η όρεξη.

Στο εστιατόριο Αβάντης επιθυμούμε να συνδυάσουμε το αυθεντικό και το παραδοσιακό με την ποιότητα και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση. Έτσι δίνουμε στον πελάτη μας να διαλέξει μόνος το ψάρι, μέσα από μια ποικιλία ολόφρεσκων ψαριών και το ψήνουμε σε παραδοσιακή ψησταριά με μεράκι και τεχνική που μόνο ο ψήστης μας γνωρίζει!

Επίσης η αγάπη μας για τη μαγειρική είναι η αιτία της δημιουργίας μιας σειράς γευστικών απολαύσεων που κάθε πελάτης ζητά με την επίσκεψή του.

Φιλοσοφία μας δεν είναι απλά η ικανοποίηση του πελάτη αλλά η πραγματική ευχαρίστησή του. Έτσι κύριο μέλημά μας είναι να δούμε ένα πλατύ χαμόγελο στα πρόσωπά σας.

GALLERY

μερικές φωτογραφίες από το εστιατόριο ΑΒΑΝΤΗΣ...

Ο Κωνσταντίνος Αβάντης με τη θυγατέρα του

Η είσοδος του Εστιατορίου Αβάντης

img03

img04

img05

img02 thumb

img02 thumb

img02 thumb

 

 

Διακρίσεις

...μερικές φωτογραφίες από τα βραβεία μας...

img02 thumb

img02 thumb

img02 thumb

img02 thumb

img02 thumb

img02 thumb

img02 thumb

img02 thumb